Το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς γίνεται σήμερα στην όμορφη (αλλά και «πληγωμένη» από τις πυρκαγιές) Ρόδο με τους ημιτελικούς του Σούπερ Καπ.

Με το Ολυμπιακός – Περιστέρι (17.00, ΕΡΤ3) να ανοίγει την αυλαία και να ακολουθεί το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (20.30, ΕΡΤ3) με τον τελικό να γίνεται αύριο (20.30, ΕΡΤ3).

Οπως ήταν φυσικό η συνύπαρξη του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Κώστα Σλούκα στην ίδια αίθουσα (των βραβεύσεων και της συνέντευξης Τύπου) ήταν από μόνη της ιντριγκαδόρικη. Μπορεί να μη χαιρετήθηκαν αλλά ο κόουτς τον ανέφερε: «Χάσαμε δύο μεγάλους παίκτες όπως ο Σάσα και ο Κώστας». Οι τέσσερις προπονητές (Μπαρτζώκας – Αταμάν – Σπανούλης – Τακιανός) παραδέχτηκαν ότι η διαχείριση του αποτελέσματος είναι δεδομένη, καθώς ακόμα είναι για όλους νωρίς αλλά όλοι θέλουν τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός, εξάλλου, σάρωσε στις βραβεύσεις για τους κορυφαίους της περασμένης σεζόν.

Ο Ντίνος Μήτογλου που υπέστη θλάση β’ βαθμού στο αριστερό γαστροκνήμιο στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού θα χάσει το τουρνουά, όπως και το ντέρμπι της πρεμιέρας στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό.

Στον σημερινό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ απών θα είναι όπως όλα δείχνουν και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο.