Εξαλλος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε μετά το φινάλε του αγώνα.

 «Μιλάμε για διαφθορά. Τι να πούμε για ποδόσφαιρο; Μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε και με άλλες αποφάσεις προ ολίγων ημερών. Αν έπρεπε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, εντάξει. Κάρτες που δίνονται σ’ εμάς, κάρτες που δεν δίνονται στον αντίπαλο, το γκολ μπαίνει μετά το πέρας των καθυστερήσεων ενώ είχε λήξει ο χρόνος όσο η μπάλα ήταν στο κέντρο» είπε στην κάμερα της Cosmote και στη συνέντευξη Τύπου συνέχισε ακόμα πιο επιθετικά:

«Μας γαμ… Ας πούνε ποια ομάδα θέλουν να πάρει το πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε πιο ήρεμοι. Ναι, ο Παναθηναϊκός ευνοείται συστηματικά την τελευταία διετία από τη διαιτησία. Εμάς στην Κρήτη πέναλτι μας το βγάζουν έξω από την περιοχή και του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη ένα μέτρο έξω του δίνουν πέναλτι. Αν αυτές οι φάσεις δίνονταν εις βάρος της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού θα βλέπαμε άλλες αντιδράσεις.

Ο Παναθηναϊκός μάς διέλυσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε τελείως το ματς. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, σκοράραμε και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να αλλάξει άμεσα. Δεν είμαι αισιόδοξος γιατί είναι πάνω από τον αρχιδιαιτητή. Οσο για τον Σένκεφελντ με έπιασε ενώ πήγαινα στον διαιτητή και μου λέει: “Σας διαλύσαμε, τι διαμαρτύρεσαι”. Είναι ντροπή για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και το είπα στον κόουτς να τον μαζέψει γιατί δεν είναι ηθικό».

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς σήκωσε το… γάντι που πέταξε ο κόουτς του Δικεφάλου:

«Είναι ντροπή, είναι γελοίο να λέει ο κ. Λουτσέσκου ότι ο Παναθηναϊκός ευνοείται από τη διαιτησία, απλά μάλλον ψάχνει δικαιολογίες. Δεν ξέρω, έχει μια εμμονή με εμάς από τον χαμένο τελικό  του Κυπέλλου, τότε  μάλλον που τον θεωρούσαν σίγουρο, ξαναλέω είναι ντροπή.

Στο αγωνιστικό, όταν ισοφαρίζεις στο τελευταίο λεπτό και δεν χάνεις, έχεις μία μικρή ικανοποίηση. Αν δούμε όμως τη μεγάλη εικόνα του παιχνιδιού, μας αδίκησε το σκορ, παίξαμε πολύ καλύτερα, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν εξελίχθηκε όπως έπρεπε. Αδικούμε τον εαυτό μας πολλές φορές με τα γκολ που δεχόμαστε» τόνισε ο τεχνικός των Πρασίνων.