Το να στηρίζεις τον αθλητισμό «παντού και πάντα» έχει τη μεγάλη σημασία του. Γιατί εκτός όλων των άλλων, στέλνεις και τα καλύτερα δυνατά μηνύματα στην κοινωνία. Στο πλευρό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων, λοιπόν, είναι ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο βουλευτής Επικρατείας, Γιώργος Σταμάτης. Οι δυο τους συνάντησαν τους παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων (Amputee Football Hellas) και τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο Nations League που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο. Αυτό συνέβη κατά την αναχώρηση της ομάδας από το «Ελ. Βενιζέλος» και εκεί έδωσαν το παρών οι κ. Παπασταύρου και Σταμάτης.

Να σημειωθεί πως ο Σταύρος Παπασταύρου, αρμόδιος του συντονιστικού μηχανισμού για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία, υπογράμμισε τη διαρκή στήριξη της κυβέρνησης στην εθνική μας ομάδα που μέσω της δράσης της αναδεικνύει τη σημασία του αθλητισμού. Και πρόσθεσε πως  οι ποδοσφαιριστές με τη δύναμη και τη θέλησή τους αποδεικνύουν ότι η αναπηρία δεν αποτελεί εμπόδιο για την ενεργό συμμετοχή στις αθλητικές διοργανώσεις.

Η ελληνική ομάδα (που δραστηριοποιείται από το 2016) θα συμμετάσχει στο Γ’ γκρουπ δυναμικότητας του Nations League και έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο EURO 2024 που θα διοργανωθεί στη Γαλλία.