Το άστρο του Τζουντ Μπέλιγχαμ λάμπει όλο και περισσότερο έπειτα από κάθε αγωνιστική της Λα Λίγκα. Αυτή τη φορά πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 επί της Οσασούνα φτάνοντας τα οκτώ τέρματα στα οκτώ παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και τα δέκα σε όλες τις διοργανώσεις. Η συνολική προσφορά του σε γκολ είναι 13 μαζί με τις ασίστ, ξεπερνώντας τα 11 του Κριστιάνο Ρονάλντο στα πρώτα δέκα παιχνίδια του με τη Βασίλισσα. Στο Σαντιάγο Μπερναμπέου ακούστηκε για μία ακόμα φορά το «Hey Jude», ενώ ο Τύπος εξακολουθεί να τον παρομοιάζει με τα μεγαλύτερα «δεκάρια» που έχουν φορέσει τα λευκή φανέλα με το νούμερο δέκα στην πλάτη, όπως τον Αλφρέδο ντι Στέφανο, κυρίως μετά το γκολ που πέτυχε εναντίον της Νάπολι.

Οι συμπαίκτες του είναι οι πρώτοι που εκθειάζουν τα προσόντα του και νιώθουν σιγουριά δίπλα του. «Βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, δείχνει την αξία του ως παίκτης και ελπίζω να συνεχίσει έτσι», δήλωσε στο Real Madrid TV ο πολύπειρος Ντάνι Καρβαχάλ.

Σύμφωνα με τον Βινίσιους, ο άγγλος διεθνής είναι γεννημένος για να παίξει στη Ρεάλ και να καθορίσει μια ολόκληρη εποχή. «Ελπίζω η συνεργασία μου μαζί του να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίζω μαζί του», υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία να αγωνιστεί σε όλη την καριέρα του στη Ρεάλ και να γράψει ιστορία.

Ακόμα και ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι Ερλινγκ Χάαλαντ έγραψε «Εξωπραγματικό» στα social media. Ο Νορβηγός ήταν δύο χρόνια συμπαίκτης με τον Μπέλιγχαμ στην Ντόρτμουντ.