Οι μέρες της διακοπής κυλούσαν πολύ ήσυχα για τον ΠΑΟΚ μέχρι που χθες έσκασε η είδηση της επέκτασης της συνεργασίας του συλλόγου με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο κροάτης τερματοφύλακας εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Δικέφαλο, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2028 και με αυξημένες αποδοχές. Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελούσε κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών, με την υπόθεση να κλείνει πολύ γρήγορα. Ο 23χρονος άσος ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022 με μεταγραφή δύο εκατ. ευρώ από την Γκόριτσα και έκτοτε πήρε τα γάντια του βασικού σπίτι του. Εχει πραγματοποιήσει 56 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα διατηρώντας 25 φορές ανέπαφη την εστία του ενώ έχει δεχτεί 47 γκολ.

Στο διάστημα που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, το όνομα του Κοτάρσκι έχει «παίξει» για πολλές ομάδες του εξωτερικού, με ένα… τρελό σενάριο να τον θέλει ακόμα και στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου βλέποντας τη διαρκή πρόοδό του αλλά και το «γκελ» που κάνει εκτός συνόρων, όντας και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Κροατίας, έσπευσαν να τον… δέσουν στην Τούμπα. «Ηρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Δικέφαλο ως ένας ανερχόμενος τερματοφύλακας και άμεσα κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων του ελληνικού πρωταθλήματος. Απίθανες επεμβάσεις, εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και με απαράμιλλη για την ηλικία του ωριμότητα, μετατράπηκε γρήγορα σε μία από τις σταθερές του Δικεφάλου», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ο οποίος μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έκλεισε ακόμη μία σημαντική υπόθεση του ρόστερ του μετά από εκείνη του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Στο μεταξύ, σε μεγάλη γκάφα υπέπεσε η UEFA θέλοντας να αποθεώσει μία επέμβαση του Κοτάρσκι με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Συγκεκριμένα, η επίσημη σελίδα του Conference League στα social media δημοσίευσε το σχετικό βίντεο, με τη διαφορά ότι στη  λεζάντα σημειώνει πως η απόκρουση έγινε από τον νεαρό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Τσιόπτση!