Πάντως, το 2024, ο Φερνάντο Αλόνσο, που για την ηλικία του (του χρόνου θα πατάει τα 43) θα έπρεπε να βλέπει τους αγώνες από τις κερκίδες, φαίνεται να μην είναι ακόμη έτοιμος να παραδώσει τα όπλα αν δεν φέρει την κούπα στο γραφείο του. Ο ίδιος δήλωσε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι εξαιρετική για τον ίδιο και την ομάδα του, που ετοιμάζονται να πιέσουν την πρωταθλήτρια Red Bull!

«Πλέον θέλουμε περισσότερα, θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Αυτό είναι να κερδίσουμε αγώνες. Η Red Bull εφέτος είναι η κυρίαρχη ομάδα αλλά του χρόνου ελπίζουμε να κάνουμε εμείς το μεγάλο βήμα». Πριν από λίγο διάστημα δήλωσε ότι «του χρόνου θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουμε τη Red Bull. Πιστεύω ότι για την Aston Martin F1 το φετινό αυτοκίνητο είναι κάτι εντελώς καινούργιο, οπότε πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια πράγματα ακόμη που θα έρθουν το 2024».

Αύριο τα φώτα των πιλότων θα ανάψουν στην πίστα του Οστιν στην Αμερική. Εκεί οι οδηγοί θα τρέξουν σε μια γρήγορη πίστα μήκους 5,5 χιλιομέτρων, για 56 γύρους και τη συνολική διαδρομή να αγγίζει τα 308,4 χιλιόμετρα! Το ρεκόρ γύρου το κατέχει ο Σαρλ Λεκλέρ από το 2019 (1:36.169).