Με προσκεκλημένο τον ινδοκαναδό επενδυτή Πρεμ Γουάτσα είναι προγραμματισμένα για σήμερα το απόγευμα (στις 16.30) τα εγκαίνια του πολυτελούς One & Only Aesthesis στα παλιά Αστέρια Γλυφάδας, μετά την επένδυση που υπολογίζεται ότι έφτασε στα 300 εκατ. ευρώ – ένα έργο που έτρεξε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα η Grivalia Hospitality.

Ο επικεφαλής της Fairfax, που κατά διαστήματα έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, ήδη κατέχει το 33,47% της Eurobank και στην Grivalia Hospitality – και στο επενδυτικό περιβάλλον στην Ελλάδα (προ εξαμήνου ο Γουάτσα εκτιμούσε την κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας) επρόκειτο να πάρει θέση δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και ο Πρωθυπουργός είχε στον σχεδιασμό του να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση.

Αυτό προφανώς πλέον θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμά του σε σχέση με τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την πιθανή μετάβασή του στο Ισραήλ. Σε κάθε περίπτωση ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Fairfax Π. Γουάτσα αναμένεται να έχει συζητήσεις με κυβερνητικά στελέχη και τις διοικήσεις των εταιρειών στις οποίες έχει επενδύσει.