Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί (χωρίς θεατές) το Λαύριο (20.15 – ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ, αλλά οι άνθρωποί του – που ήδη κοίταγαν την αγορά – ψάχνουν ακόμα περισσότερο πλέον για την απόκτηση παίκτη. Και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στην Ευρωλίγκα (είναι στο 1-3 ο Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι με 86-81 στην παράταση) αλλά με τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου στο γόνατο που αποδείχθηκε πιο σοβαρός και θα μπει στο χειρουργείο. Πράγμα που σημαίνει ότι θα απουσιάσει τουλάχιστον για τρεις μήνες!

Οι Πράσινοι θα δουν και τις περιπτώσεις παικτών που θα «κοπούν» από το ΝΒΑ με έμφαση στη θέση «3» και μάλιστα με καλά επιθετικά χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να θυμηθούμε ότι είμαστε ομάδα μπάσκετ και απαρτιζόμαστε από επαγγελματίες παίκτες. Παίξαμε απαίσια στο πρώτο ημίχρονο» είχε πει στην ανάπαυλα του αγώνα με τη Μακάμπι ο Εργκίν Αταμάν στην κάμερα της Nova (στη συνέχεια αποβλήθηκε –στο 24′ με δεύτερη τεχνική ποινή) και ελπίζει να δει την ομάδα του να αλλάζει προς το καλύτερο.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάντως με ανάρτησή του θύμισε για μια ακόμα φορά τη στήριξή του στον «κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης» και δεν δίστασε να προσθέσει: «Ο Αταμάν θα τους γλεντήσει όλους. Στο τέλος θα γελάμε. Οποιοι πρέπει να φύγουν θα φύγουν και όποιοι πρέπει να μείνουν θα μείνουν».

Νωρίτερα σήμερα (17.15) ο Προμηθέας θα υποδεχτεί το Μαρούσι.