Στο Αγρίνιο παρατάχθηκαν οι δύο από τις τρεις ομάδες που δεν είχαν νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα. Αν και πολύ νωρίς στη σεζόν το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο και αυτός που χαμογέλασε τελικά ήταν ο Παναιτωλικός ο οποίος στο εντός έδρας ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη επικράτησε με 2-0 του Βόλου τον οποίο άφησε τελευταίο στη βαθμολογία. Αυτός που έφτασε πρώτος πιο κοντά στο γκολ ήταν ο Βόλος καθώς στο 20′ ο Τρουιγιέ σημάδεψε το δοκάρι με τρομερό σουτ.

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, όμως, ο Παναιτωλικός ευτύχησε να βρει δίχτυα όταν ο Λιάβας είπε «ευχαριστώ» στο λάθος του Λούνα και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο για το 1-0. Εχοντας πλέον ψυχολογία οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και προς το φινάλε «κλείδωσαν» τη νίκη. Αφού έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία με Σενγκέλια και Χατζηθεοδωρίδη στο 79′, έκαναν το 2-0 ένα λεπτό αργότερα με κεφαλιά του Ντουάρτε ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαλής, Μ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας, Πέρες (90′ Νικολάου), Μπαλντασάρα (70′ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι (90′ Τσιγγάρας), Βοΐλης (78′ Ζοάο Πέδρο), Φρ. Ντουάρτε (70′ Σενγκέλια).

Βόλος: Παπαδόπουλος, Αλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (78′ Μπερτόγλιο), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (69′ Μαχαίρας), Κόμπα, Κορνέτ (54′ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (69′ Ενγκίν), Γκαρσία.