Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League την Παρασκευή, η Λαμία επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και έπιασε εξάδα. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία της παίρνοντας ακόμη ένα τρίποντο στο γήπεδό της, όπου φέτος σε τέσσερα ματς μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Ο έλληνας προπονητής βέβαια κράτησε χαμηλά την μπάλα μετά το ματς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε περιθώρια για μεγάλα σχέδια. Ο δρόμος είναι μεγάλος».

Μόλις στο 8′ η Λαμία άνοιξε το σκορ όταν ο Μαρτίνεθ έπιασε ένα σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το γκολ ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του και στο 17′ έφτασε στην ισοφάριση με πλασέ του Εραμούσπε. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε πριν από το ημίχρονο καθώς στο 37′ από σέντρα του Καρλίτος ο Λόνγκο έκανε το 2-1 με κεφαλιά. Στα αξιοσημείωτα, το ντεμπούτο του Τζαγκόεφ με τη Λαμία.

Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (79′ Τζανδάρης), Πέδρο (55′ Τόσιτς), Μαρτίνεθ (79′ Τζαγκόεφ), Λόνγκο (55′ Ακούνια), Καρλίτος (70′ Σλίβκα).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (67′ Γκάρο), Τζίνο, Παμλίδης, Τζίμας (59′ Ροσέρο), Κόντε (76′ Μπάλαν).

n Ο Κλέιμαν εμφανίστηκε στο γήπεδο φορώντας μαύρο περιβραχιόνιο για τα θύματα του Ισραήλ.