Ενα από τα πιο σημαντικά μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι ήταν ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ο Ρώσος χρειάστηκε λίγο χρόνο για να μπει για τα καλά στο κλίμα της νέας του ομάδας και στο ματς με τον Ατρόμητο έδειξε πως όχι απλά έχει προσαρμοστεί πλέον, αλλά μπορεί να ηγηθεί και του Δικεφάλου. Ο Οζντόεφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς με δύο δικά του γκολ οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε άνετη νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, πριν από τη σέντρα οι παίκτες των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ στο δυστύχημα των Τεμπών. Ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς σε όλο το πρώτο μέρος, ωστόσο δυσκολευόταν να φτάσει σε ευκαιρία. Είχε μία φλύαρη υπεροχή ενώ από την άλλη ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να απειλήσει. Δύο σουτ του Σάστρε ανάγκασαν τον Τσιντώτα να πραγματοποιήσει δύσκολες επεμβάσεις και από το κόρνερ που προέκυψε από τη δεύτερη απόκρουση του έλληνα τερματοφύλακα, ο Οζντόεφ με κεφαλιά-δυναμίτη έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Το άγχος έφυγε από τους παίκτες του Δικεφάλου και τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα για τους γηπεδούχους στο 51′ όταν ο Ρώσος πέτυχε και δεύτερο γκολ σε φάση διαρκείας (2-0). Μέχρι το φινάλε του ματς ο ΠΑΟΚ πέτυχε άλλα δύο γκολ τα οποία ακυρώθηκαν για οφσάιντ. Πρώτα με τον Οζντόεφ στο 62′ που δεν μέτρησε καθώς ήταν εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της φάσης ο Σαμάτα και στο 84′ ο Τόμας σκόραρε με κεφαλιά, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Ενδιάμεσα ο Ατρόμητος είχε μία ευκαιρία με τον Βαλένσια ο οποίος στο 67′ ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα στην περιοχή, με Πουλικίδη και Ζαμπαλά (VAR) να μη δίνουν παράβαση.

«Η αλήθεια είναι ότι κερδίζουμε για πρώτη φορά μετά από διακοπή, δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ωστόσο», είπε αρχικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ματς για να προσθέσει στη συνέχεια: «Φτάσαμε κοντά στην εστία του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο, ίσως θα έπρεπε να αυξήσουμε τον ρυθμό κυκλοφορίας της μπάλας για να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση που ήμασταν. Νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο κυριαρχήσαμε ήταν ο τρόπος που μας οδήγησε να κερδίσουμε πολλά στατικά χτυπήματα όπου και προήλθε το 1-0».

Από την άλλη, ο υπηρεσιακός προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, έκανε λόγο για ψυχολογικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Σάστρε (Βιεϊρίνια 83′), Οζντόεφ, Μεϊτέ, Οζντόεφ (Σβαμπ 75′), Μουργκ (Κωνσταντέλιας 69′), Τάισον, Ντεσπόντοφ (Αντρίγια 69′), Σαμάτα (Τόμας 75′).

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης (Γιουμπιτάνα 53′), Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (Αθανασίου 75′), Γκονζάλεθ (Ελινγκμαρκ 69′), Κουντέ (Κουέν 69′), Καμαρά, Βέργος (Ανγκιέλσκι 75′), Βαλένσια.