Σε απόλαυση για λίγους τείνει να μετατραπεί το λεγόμενο γρήγορο φαγητό, με την ακρίβεια να οδηγεί τις τιμές του στα ύψη σε διεθνές επίπεδο. Από το σουβλάκι και την πίτσα μέχρι τις τηγανητές πατάτες, το κεμπάπ και το βρετανικό fish and chips, κάθε μέρα που περνά – και με τον ευρωπαϊκό πληθωρισμό στο 3,6% – το κόστος του fast food ανεβαίνει, μετατρέποντας την πάλαι ποτέ φθηνή διατροφική λύση σε είδος πολυτελείας.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ