Το τι επιλέγει να βάλει κανείς στο πιάτο του μπορεί να έχει αρνητικό ή θετικό αντίκτυπο στα συμπτώματα της αρθρίτιδας. Και αυτό διότι ορισμένες τροφές μπορεί να απαλύνουν τον πόνο στις αρθρώσεις, ενώ άλλες να τον εντείνουν. Επίσης, η υιοθέτηση ενός ισορροπημένου τρόπου διατροφής μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση ενός φυσιολογικού βάρους σώματος, που επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση της νόσου.
![](/wp-content/themes/whsk_taneagr/common/imgs/nealaptop.png)
![](/wp-content/themes/whsk_taneagr/common/imgs/neaportrait.png)
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ