Το τι επιλέγει να βάλει κανείς στο πιάτο του μπορεί να έχει αρνητικό ή θετικό αντίκτυπο στα συμπτώματα της αρθρίτιδας. Και αυτό διότι ορισμένες τροφές μπορεί να απαλύνουν τον πόνο στις αρθρώσεις, ενώ άλλες να τον εντείνουν. Επίσης, η υιοθέτηση ενός ισορροπημένου τρόπου διατροφής μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση ενός φυσιολογικού βάρους σώματος, που επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση της νόσου.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ