Ο σεφ της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα, πέρα από τις εκλεκτές γαστρονομικές επιδόσεις του, ετοιμάζεται για τον ρόλο του συντονιστή σε μια ειδική βραδιά συνάντησης με την κουλτούρα της γεύσης στο Γαλλικό Ινστιτούτο.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ