Είναι το κόκκινο κρέας τόσο βλαβερό; Το ερώτημα δεν είναι απλό και συνεπακόλουθα η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί με ένα μονολεκτικό «ναι» ή «όχι». Και αυτό διότι σε γενικές γραμμές μια διατροφή πλούσια σε λευκό κρέας, λαχανικά και φρούτα αποτελεί τον «πυρήνα» ενός συνολικά πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Αλλά τα οφέλη και οι συνέπειες του κόκκινου κρέατος για την υγεία συχνά ορίζονται από το τι τρώμε, πόσο συχνά και σε τι ποσότητες.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ