Η ευωδιά της σοκολάτας και ιδιαίτερα της μαύρης σοκολάτας είναι πραγματικά υπέροχη. Τα πασχαλιάτικα αβγά, μικρά ή μεγάλα, έχουν γεμίσει τις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων. Chocolate eggs απλά, απέριττα ή «στολισμένα» με διάφορες παραστάσεις. Σχήματα επάνω στο αβγό από λευκή, ροζ, γαλάζια, κίτρινη κρέμα. Λουλούδια, κουνελάκια, λαγουδάκια, όλα αυτά που μας χαρίζουν νότες αισιοδοξίας. Οι διάσημοι pastry chefs βάζουν και αυτοί τις υπογραφές τους πάνω στις σοκολατένιες δημιουργίες, χαρίζοντας το «άγγιγμα» της υψηλής ζαχαροπλαστικής.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ