Οι τιμές της ποικιλίας του καφέ ρομπούστα έχουν φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 45 ετών λόγω προβλημάτων στην παραγωγή, κι αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες ανατιμήσεις σε προϊόντα στιγμιαίου καφέ όπου χρησιμοποιείται ευρέως, καθώς και σε ενεργειακά ποτά.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ