3 ιστορίες για τον καφέ
James Hoffman, «The world Atlas of coffee»
Tο βιβλίο 272 σελίδων του Τζέιμς Χόφμαν αποτελεί ένα ολοκληρωμένο έργο για όσους θέλουν να κάνουν μια εισαγωγή στον κόσμο του καφέ. Εξετάζει με λεπτομέρειες την καλλιέργεια και τη συγκομιδή του καφέ από χώρα σε χώρα – από τη Βολιβία ως τη Ζάμπια -, την επεξεργασία και τα στάδια της παραγωγικής αλυσίδας, με αναφορά φυσικά στην οικονομία του καφέ. Ακόμα, έχει ενδελεχείς πληροφορίες για τα διαφορετικά γευστικά προφίλ των κόκκων που συναντάμε σε διαφορετικές χώρες, με αναλυτικές πληροφορίες για περισσότερα από 35 καφεοπαραγωγά κράτη.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ