Μικρή υποχώρηση καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στις τιμές παραγωγού ελαιολάδου σε Ελλάδα και Ισπανία, έπειτα από μια χρονιά που ο «χρυσός καρπός» έγινε είδος πολυτελείας και οι καταναλωτές είπαν το λάδι… λαδάκι. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος μέχρι οι τιμές να πλησιάσουν στα προ πληθωριστικής κρίσης επίπεδα και η αποκλιμάκωση να φτάσει στο ράφι και στον τελικό καταναλωτή.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ