Οπως έχει ήδη ανακοινωθεί, κινηματογραφικός «κορμός» του 3ου Evia Film Project (2 – 6 Ιουλίου Αιδηψός, Λίμνη, Αγία Αννα) θα είναι το νερό και θα προβληθούν ταινίες που σχετίζονται μαζί του. Ομως το πρόγραμμα της πράσινης πρωτοβουλίας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αναδεικνύει φέτος και τη γαστρονομία με τους δημοσιογράφους γεύσης Ελένη Ψυχούλη και Ιωάννα Σταμούλου να συστήνουν τον μεζέ στον ελληνικό και διεθνή Τύπο.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ