• Γύρισαν την πλάτη στη ΝΔ αλλά δεν απομακρύνθηκαν οριστικά. Να το μεγάλο στοίχημα του Μητσοτάκη, αν και ο εκλογικός του ορίζοντας για το 2027 μεταβάλλεται πια εντελώς. Αν πάντως το όλο μήνυμα το βλέπουν ως πυροδότη μόνον αλλαγών στο κυβερνητικό πλήρωμα, μαύρο φίδι που τους έφαγε. Δεν θέλει απλώς ανασχηματισμό, θέλει αναστοχασμό.
  • Πολλά ινστιτούτα πλέον η χώρα. Μετά τον Τσίπρα και ο Κασσελάκης. Eχει εδώ και χρόνια ο Βενιζέλος. Eχει και ο Σαμαράς (έχει;). Πλάι σε αυτά πολλά θινκ τανκ. Σαν να σκέφτονται πιο πολλοί από όσους πράττουν.
  • Αυτό με τα πρόσωπα που πολλοί ψήφισαν ενώ δεν τα ήξεραν ή τα μπέρδεψαν με άλλα, μου θυμίζει ένα παλιό παραλειπόμενο – ελεγχόμενο προφανώς και στα όρια του αστικού μύθου – από τον μυθικό χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Ως γνωστόν ο Στέλιος Καζαντζίδης μετά το 1965 σταμάτησε για πάντα τις ζωντανές εμφανίσεις. Σκάει μύτη που λέτε μια αφίσα στην Αυστραλία πως θα παρουσιαστεί και θα τραγουδήσει «Ο Στ. Καζαντζίδης». Κόσμος και ντουνιάς προσήλθε. Ελα όμως που ο ατζέντης είχε κλείσει τον επίσης καλό τραγουδιστή αδελφό του Στέλιου… Στάθη. Χαμός.
  • Η σπουδαία μας λυρική τραγουδίστρια Βάσω Παπαντωνίου, για χρόνια συμβία και σύζυγος του αείμνηστου Βασίλη Βασιλικού, απέσπασε ένα ακόμη βραβείο, αυτό της Ευρώπης στο Πέζαρο – Πολιτιστική Πρωτεύουσα. H ακάματη συμβολή της – πέραν της καριέρας της – στην ανάδειξη του σπιτιού της Μαρίας Κάλλας στην Πατησίων σε Ακαδημία Λυρικού τραγουδιού έπαιξε τον ρόλο της.
  • Κεντροαριστερά: πολλοί δελφίνοι, μικρή πισίνα. Και η θάλασσα είναι αλλού.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ