Οι φλεγμονές είναι μέρος της φυσικής άμυνας του οργανισμού μας, ωστόσο όταν αυτές γίνονται χρόνιες, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτη και καρκίνο. Ευτυχώς, η διατροφή μας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μείωση των φλεγμονών. Παρακάτω, παρουσιάζουμε πέντε τροφές που είναι γνωστές για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους και μπορούν να συμβάλουν στην καλύτερη υγεία.
![](/wp-content/themes/whsk_taneagr/common/imgs/nealaptop.png)
![](/wp-content/themes/whsk_taneagr/common/imgs/neaportrait.png)
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ