Οι φλεγμονές είναι μέρος της φυσικής άμυνας του οργανισμού μας, ωστόσο όταν αυτές γίνονται χρόνιες, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτη και καρκίνο. Ευτυχώς, η διατροφή μας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μείωση των φλεγμονών. Παρακάτω, παρουσιάζουμε πέντε τροφές που είναι γνωστές για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους και μπορούν να συμβάλουν στην καλύτερη υγεία.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ