Οι προκλήσεις για την ασφάλεια των τροφίμων κατά τους θερινούς μήνες δεν περιορίζονται στις συνθήκες που επικρατούν στα ράφια περιπτέρων και μίνι μάρκετ, αφού κίνδυνοι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών καραδοκούν και στην κουζίνα του σπιτιού μας.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ