Η υψηλή θερμοκρασία διευκολύνει χημικές αντιδράσεις και ανάπτυξη μικροοργανισμών. Γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των τροφίμων, ειδικά στην τήρηση της ψυκτικής αλυσίδας, δηλαδή στην αδιάλειπτη διατήρηση σε ψυχόμενο χώρο των τροφίμων που πρόκειται να χειριστούμε.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ