Οι διακοπές ρεύματος το καλοκαίρι είναι δυστυχώς συχνές. Οταν, δε, είναι και παρατεταμένες, ένα συχνό ερώτημα που μας απασχολεί όλους μας είναι τι κάνουμε με τα τρόφιμα που αποθηκεύουμε στο ψυγείο (στην ψύξη αλλά και στην κατάψυξη). Ποια μπορούμε να καταναλώσουμε με ασφάλεια, ακόμη και ύστερα από ώρες χωρίς ρεύμα, και ποια πρέπει να πετάξουμε αμέσως ώστε να μη δηλητηριαστούμε;

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ