Η πρώτη σεζόν, όπως και το πρώτο πιάτο σ’ ένα δείπνο υψηλής γαστρονομίας, γαργάλισε ευχάριστα τον ουρανίσκο και άνοιξε την όρεξη για κάτι γευστικό που ήρθε στο συχνά άνοστο τηλεοπτικό τοπίο. Ηταν μια εισαγωγή στον κόσμο της κουζίνας που τρέχει σε υψηλές ταχύτητες, βγάζοντας την έντασή του στις σχέσεις των ανθρώπων και στα πιάτα του. Η δεύτερη σεζόν είχε μια πιο ζουμερή επίγευση. Ανακάτεψε περισσότερα υλικά στην κατσαρόλα της ιστορίας, έριξε τις θερμοκρασίες βρασμού της πλοκής, σερβίροντας τελικά επεισόδια που εμβάθυναν στην ψυχοσύνθεση των ηρώων της, καθιστώντας τους πολύ ανθρώπινους και γοητευτικούς. Η τρίτη σεζόν του «The Bear» που έκανε πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου και είναι ήδη διαθέσιμο στο Disney+ με όλα τα επεισόδιά του, μοιάζει με το κυρίως μενού που έρχεται για να ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις όσων το δοκιμάσουν.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ