Κατά τους συντάκτες της έκθεσης, η κλιματική αλλαγή και η μεταβλητότητα επηρεάζουν την απόδοση βασικών καλλιεργειών όπως το σιτάρι, το ρύζι, το καλαμπόκι και η σόγια, μέσω των μεταβαλλόμενων κλιματικών συνθηκών, αλλά και μέσω των μεταβολών στις συγκεντρώσεις του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην ατμόσφαιρα.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ