Τα καταγάλανα νερά της Πάρου, οι βαρκούλες δεμένες στο κεντρικό λιμάνι και πιο μακριά αγκυροβολημένα, πάνω στην κρυστάλλινη επιφάνεια πολυτελή yachts. Οι ταβερνούλες και τα γνωστά εστιατόρια στη Χρυσή Ακτή και την Παροικιά, τα προβατάκια που βλέπεις να βόσκουν σε διάφορες περιοχές και απέναντι ακριβώς η θάλασσα. Το παραδοσιακό στοιχείο δένει αρμονικά με το μοντέρνο, το σύγχρονο και λαμπερό καθώς πέρα από τις κλασικές ξενοδοχειακές μονάδες έχουν δημιουργηθεί πολλές καινούργιες υπερπολυτελείς που φιλοξενούν και διεθνούς φήμης εστιατόρια όπως π.χ. αυτό του διάσημου ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa. Απέναντι η μικρή, άλλοτε ταπεινή «κατοικία» της Μανταλένας αποτελεί το αγαπημένο spot επιχειρηματιών και εφοπλιστών που έχουν χτίσει σπίτια εκεί ενώ το ζεύγος Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον αποτελεί τη μεγάλη international διαφήμιση όχι μόνο για την Αντίπαρο και την Πάρο (πετάγονται συχνά από το μικρό στο μεγαλύτερο νησί για φαγητό με το σκάφος τους) αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα. Σας παρουσιάζουμε μέσα από το «Blue Diary» μερικές από τις ωραιότερες περιοχές της Πάρου, όταν αρχίζει να πέφτει το φως του δειλινού.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ