Την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της χώρας, μέσα από το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, το πρωινό, επιχειρούν τα τελευταία χρόνια το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και επαγγελματίες του κλάδου, τονίζοντας πως η ιδιαίτερη κουλτούρα πρέπει να γίνει γνωστή σε έλληνες και ξένους περιηγητές. Μάλιστα, από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας το ΞΕΕ εισήγαγε την πρωτοβουλία «Ελληνικό πρωινό», η οποία λειτουργεί, συμβολικά και πρακτικά, ως εισαγωγή στην εξοικείωση με τον πλούτο της ελληνικής γης.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ