Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό JACC: CardioOncology, οι επιζώντες από καρκίνο που ακολουθούν τη μεσογειακή διατροφή μπορεί να επιβιώσουν περισσότερο και να έχουν μειωμένο κίνδυνο θνησιμότητας λόγω καρδιαγγειακής νόσου σε σύγκριση με εκείνους που είχαν χαμηλότερη συμμόρφωση στη συγκεκριμένη δίαιτα.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ