Οταν εξετάζουμε τα θετικά της σωστής διατροφής, κατά κανόνα εστιάζουμε στα προφανή οφέλη όπως είναι για παράδειγμα η απώλεια βάρους και η προστασία από καρδιαγγειακά νοσήματα. Ετσι όμως συχνά παραμελούμε τα άλλα πλεονεκτήματα για την υγεία που απολαμβάνουν εκείνοι  οι οποίοι επιλέγουν προσεκτικά τι θα βάλουν στο καθημερινό τους πιάτο. Και ένα από αυτά είναι η διατήρηση της ποιότητας της όρασης σε όλες τις ηλικίες! Η Mona Kaleem, οφθαλμίατρος στο Wilmer Eye Institute του παγκοσμίου φήμης Johns Hopkins, στο άρθρο που ακολουθεί δίνει σημαντικές συστάσεις σχετικά με τα τρόφιμα και τα συστατικά τους που… θρέφουν την όρασή μας.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ