Μaraqueta. Το εθνικό ψωμί της Βολιβίας. Στην πρωτεύουσα Λα Πας οι ντόπιοι είναι σίγουροι: ήταν Ελληνας ο πρώτος που τους το έφτιαξε για πρώτη φορά. Ο Χιώτης Τιμολέων Ορφανός, μετανάστης στη Λατινική Αμερική, έβγαλε το περίφημο «ψωμί της μάχης» το 1933 και ο φούρνος του στη Βίγια Βικτόρια έγινε θρύλος.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ