Το κόστος εργασίας (35%) και των σιτηρών (30%) είναι τα μεγαλύτερα στη διαμόρφωση της τελικής τιμής του ψωμιού στην Ελλάδα. Αυτό δείχνει έρευνα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας για τον κλάδο της αρτοποιίας, που πραγματοποίησε η εταιρεία Netrino.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ