Υψηλή σε θερμίδες και υδατάνθρακες. Γαστρονομική κληρονομιά της Νάπολης και διαχρονικό σύμβολο της ιταλικής κουζίνας. Λύση της παρέας για γρήγορο και νόστιμο γεύμα. Βιομηχανία εκατομμυρίων με συνεχή ανάπτυξη. Απλότητα στη σύλληψη, πολυπλοκότητα στη γεύση. Βασισμένη στις αρχές της μεσογειακής διατροφής, με ατελείωτες παραλλαγές. Από όποια πλευρά κι αν την δείτε η πίτσα είναι σύντροφος όλων στο τραπέζι.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ