Μήπως τώρα που έφυγε από τη μέση ο πανικός των τιμών, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να μιλάμε για το πώς θα παράγουμε όσο πιο πολύ, ποιοτικότερο και ανθεκτικό στις κλιματικές συνθήκες ελαιόλαδο μπορούμε; Οχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για πόσα προϊόντα μπορούμε παγκοσμίως να πούμε ότι κατατασσόμαστε στην ελίτ των παραγωγών. Μην το πολυσκέφτεστε. Ελάχιστα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, είναι τα προϊόντα που η χώρα μας εμφανίζει παρόμοιες επιδόσεις. Για ακόμα πιο λίγα υπάρχουν οι συγκεκριμένες προοπτικές.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ