Ο ήλιος παίζει αστραφτερά παιχνίδια μέσα από τα φυλλώματα των δέντρων, τα λουλούδια, τα νερά που κυλάνε ήρεμα στο κανάλι. Οι άνθρωποι παρακολουθούν τους πίδακες που χορεύουν στους ρυθμούς της κλασικής μουσικής. Είναι πρωί και κάθονται στα τραπεζάκια στον περίβολο έξω από τα κτίρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Πολλοί συζητούν για τα νέα projects της Λυρικής που αναμένονται εντυπωσιακά, μιλάνε για καινούργια βιβλία, καλό φαγητό, υψηλή γαστρονομία. Το Delta, το μοναδικό πολυβραβευμένο αυτό εστιατόριο, κλέβει καρδιές και ματιές για τις επιλογές του, στην κορυφή του κτιρίου της National Opera. To Delta Restaurant έπειτα από τρία χρόνια λειτουργίας διατήρησε και για το 2024 που έφυγε τα δύο αστέρια Michelin Guide Athens και ένα Green Star Michelin for Sustainable Gastronomy. Μία συνεχής προσπάθεια των ανθρώπων του Delta που χαρίζουν ανεπανάληπτες γαστρονομικές εμπειρίες, συνδυάζοντας κορυφαία τεχνική, καινοτομία, βαθιά σύνδεση με την ελληνική φύση και την παράδοση. Ενα διεθνούς βεληνεκούς εστιατόριο με τη σφραγίδα του εξαιρετικού Δειπνοσοφιστήριον και executive chef τον έμπειρο Γιώργο Παπαζαχαρία. Το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος λάμπει, γοητεύει, πρωτοπορεί συγκεντρώνοντας πάρα πολύ κόσμο κάθε μέρα. Κατά τη διάρκεια των εορτών με τις live εκδηλώσεις – μουσικές, καλλιτεχνικές – έσπασε κάθε ρεκόρ. Μπράβο λοιπόν.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ