Το γιαούρτι, το παγωτό, το βούτυρο περιέχουν, ως γνωστόν, λακτόζη – εκείνο το σάκχαρο που βρίσκεται στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Και παρότι τα τρόφιμα αυτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, αρκετοί είναι εκείνοι που είτε για λόγους υγείας (όπως είναι η κοιλιοκάκη ή το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου) είτε για λόγους διατροφής τα αποφεύγουν. Πόσο εύκολο όμως είναι να τη διακρίνει κανείς σε αυτά;
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ