Την ώρα που οι ελλείψεις και συνεπακόλουθα η ακρίβεια στις ΗΠΑ έχουν μετατρέψει τα αβγά σε είδος πολυτελείας, εντείνεται παράλληλα και η ανησυχία των καταναλωτών ανά τον κόσμο για το πόσο ασφαλή είναι τα τρόφιμα ενόσω η γρίπη των πτηνών εξαπλώνεται στα ζώα. Ετσι, το ερώτημα που έρχεται και επανέρχεται στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα είναι εάν δύναται να μεταδοθεί ο H5N1 στον άνθρωπο από το φρέσκο γάλα, την ομελέτα ή ένα κομμάτι τυρί.


Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ