Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μεγαλύτερη αγορά για το Parmigiano Reggiano, καλύπτοντας το 22,5% του εξωτερικού εμπορίου του προϊόντος. Ενα κεφάλι του διάσημου ιταλικού τυριού, ωριμασμένο για 24 μήνες, κοστίζει περίπου 15 ευρώ/κιλό στην έξοδο από το τυροκομείο. Ομως στο ράφι ενός καταστήματος στο Μανχάταν η τιμή μπορεί να φτάσει τα 44 ευρώ/κιλό.


Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ