Το 2011, η Ισπανίδα Πατρίσια Αλντα και ο Αργεντινός Σαντιάγκο Ριγκόνι άνοιξαν το Toma Café στην οδό Palma στη Μαδρίτη. Σήμερα το αβοκάντο τοστ (με βασικά υλικά φρυγανισμένο ψωμί και κομματάκια αβοκάντο από πάνω) κοστίζει 7 ευρώ στο μαγαζί τους που πουλάει περίπου 14.000 μερίδες τον χρόνο. Ο Ριγκόνι δεν θυμάται ακριβώς πώς ξεκίνησε η ιδέα. «Το είδαμε πρώτα στη Νέα Υόρκη. Αλλοι το είδαν στο Λος Αντζελες ή στο Βερολίνο. Και όλοι φέραμε αυτήν την ιδέα». Η ουσία είναι ένας νέος τρόπος κατανάλωσης βασισμένος στην υγιεινή διατροφή, το χειροποίητο αλλά και αυτό που προσφέρεται για φωτογράφιση! Σχεδιασμένα όλα σε περιβάλλοντα με προσοχή με μια μοντέρνα παλιά αίσθηση.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ